Herschel Infrarood verwarming

HERSCHEL IS INFRAROODVERWARMING

Herschel is zonder twijfel de toekomst van verwarming. Energie-efficiënte, nauwkeurig regelbare, stijlvolle, discrete, comfortabele en duurzame verwarming waar en wanneer U het wil.
Eenvoudig te installeren, geen onderhoud en makkelijk te regelen. Herschel infraroodverwarmingen produceren weinig of geen licht, zijn stil in gebruik, geven geen dampen af en beantwoorden volledig aan de Europese Ecodesign (Lot20) richtlijnen.

Gratis verwarming zonder CO2 in combinatie met zonne-energie.

HOE HET WERKT

Wat is infraroodwarmte?

Herschel infrarood is lage-energie elektrische verwarming, efficiënter dan traditionele elektrische verwarming en met de voordelen van verhoogde comfortniveaus. Ze heeft ook vele voordelen t.o.v. alternatieve verwarmingssystemen zoals warmtepompen door de lage installatiekosten, het zero onderhoud en het uniek vermogen om te zoneren en regelen.

Infrarood is stralingswarmte. Het is hetzelfde warmtegevoel als de winterzon op je gezicht en de warmte van een kolenvuur. Het is zelfs dezelfde vorm van warmte die door je eigen lichaam wordt uitgestraald.

Het is de meest basale vorm van verwarmen door de mens gekend.Gebruikt door holbewoners om zich met vuur te verwarmen, door de Romeinen in hun hypocaustum en door de modernere mens met hout- en tegelkachels. Geliefd gedurende millennia daar ze de objecten verwarmt, die dan terugstralen en de omgeving rond je warm houden. Stralingswarmte verwarmt niet de lucht, die weinig warmte vasthoudt en verdwijnt.

Maar in de laatste 60 jaar zijn we stralingswarmte uit het oog verloren : niet omdat ze door een betere technologie vervangen is maar omdat centrale verwarming met fossiele brandstoffen de norm werd.

Vandaag is er in de vorm van onze 100 % energie- efficiënte Herschel infraroodverwarming een nieuwe technologie, die ons in staat stelt om stralingswarmte opnieuw maar op een stijlvolle, comfortabele en makkelijk regelbare manier toe te passen.

Het is dezelfde warmte die we voelen in een omgeving die door de zon wordt verwarmd en deze golflengtes worden het meest efficient door het lichaam opgenomen. IR is 100% veilig en natuurlijk (het is UV dat schadelijk is, niet infrarood).

STIJLVOLLE, DUURZAME, SLIMME VERWARMING

Commerciële verwarming

Ons commerciële assortiment heaters wordt in alle soorten professionele toepassingen, van het verwarmen van grote ruimtes tot gezoneerde verwarming, gebruikt. Efficiënt, eenvoudig te installeren en te bedienen, onderhoudsvriendelijk en CO2-vrij in combinatie met groene stroom of hernieuwbare energiebronnen.

Outdoor verwarming

Ontworpen voor maximale efficiëntie en effectiviteit met implementatie van de beste technologieën, passen onze outdoor heaters het beste bij uw ruimte. We bieden aan de muur gemonteerde, vrijstaande en hangende modellen, evenals opties met warme gloed, low glare of zonder licht.

Verwarming van woningen

Ultraslanke, stijlvolle infraroodpanelen in een breed assortiment van afwerkingen voor een efficiënte en comfortabele verwarming van kamers. Onze panelen verwarmen uw hele kamer gelijkmatig alsook mensen en voorwerpen direct en worden ook gebruikt in de wellness-industrie. Kortom, een comfortabele en gezonde warmte.